Tango profESOri

Sonja i Andrej zajedno igraju od jula 2006. godine. Kao tango profesori rade od 2010. godine

Svoje tango znanje sticali su od vrhunskih argentinskih predavača na brojnim tango festivalima i radionicama u regionu i Evropi, kao i pri boravku u Buenos Airesu gde su u dva navrata pohadjali najprestižnije škole u ovoj oblasti.

Njihovi tango profesori su El Flaco Dani, Pablo Veron, Sebastian Arce i Mariane Montes, Angel Coria, Adriana Veredice i Alejandra Hobert, Gustavo Rosas i Gisella Natoli, Pablo Rodriguez i Noelia Hurtado, Fabian Salas i Caroline Del Rivero, Fabian Peralta i Virginia Pandolfi, Gachi Fernandez i Sergio Cortazzo, Studio DNI, Chiche i Marta, Carolina Bonaventura i Damian Essel Najveći napredak u usvajanju tango veština postigli su zahvaljujući radu sa parom Julio Balmaceda i Corina De La Rosa, kao i sa njihovim instruktorima Rodrigom Palaciom i Agustinom Berenstein.

Sonja i Andrej oboje poseduju niže muzičko obrazovanje.

Andrej je u prvoj polovini devedestih godina sa prijateljima osnovao jedan od prvih rep sastava u regionu “Who is the best”. Za 6 godina bend je izdao 2 albuma i učestvovao na više kompilacija.

Van tanga Sonja i Andrej već više od deset godina imaju uspešne karijere u glumi i dizajnu. Svoje primarne vokacije u velikoj meri koriste za nadgradnju i proučavanje Tango kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>