ESO – Estudio de Tango najavljuje serijal časova milonge u Novembru, od petka 7. novembra u terminu od 20.30-22h (DKC Majdan, Kozjačka 3-5, sala 8).

Čitav koncept osmišljen je kako bi prisustvom na vezanim časovim obogatili vaš Milonga repertoar a time i unapredili mogućnost improvizacije. Teme časova će biti povezane ali se časovi mogu pohađati i pojedinačno ukoliko bude slobodnih mesta. Časovi će biti spoj tehnike, muzikalnosti i različitih kombinacija koje ćete moći da igrate u rondi, na malom prostoru.
Svakog petka radićemo nove stvari a ponedeljkom vežbamo i proširujemo temu od prošlog puta. Časovi su zamišljeni kao celine i moguće ih je pohađati i pojedinačno, ukoliko bude slobodnih mesta.

Koncept pojedinačnih časova:
– tehničke vežbe 15-20 minuta
– objašnjavanje koraka i teme seminara uz primenu prethodne vežbe 15-20 minuta
– vežbanje fraza uz varijacije
– muzikalnost

Težina vežbi i figura na svakom času će biti od lakših ga težim.

Cena za 8 vezanih časova je 2600 dinara. Cena pojedniačnog seminara je 400 dinara/osobi.

Obavezno je prijavljivanje u parovima. Prijavljivanje za časove je obavezno putem emaila tango.session@gmail.com ili preko OVOG FORMULARA
U prijavi obavezno navedite i ime i kontakt telefon vašeg partner-a/ke.

Za sva pitanja i detaljne informacije možete nam pisati na gore navedene mailove ili pozvati telefon 063 773 7780.

Mesta su vrlo ograničena. Čekamo baš Vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>